Το αργότερο κατά τη στιγμή της παράδοσης, παραδίδονται έγγραφα και στα Ελληνικά, οι πληροφορίες που απαιτούνται από το νόμο 2551/1994 ,όπως ισχύει.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ , τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το vlavianos.gr διαθέτει τους ακόλουθους  εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1.  Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Α.Β.Ε.Ε. δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Citibank. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Επίσης, κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

 Οι αγορές σας γίνονται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL) από το paycenter στο ασφαλές περιβάλλον της , μέσω της προηγμένης 3D-SECURE τεχνολογίας των:

 

Μπορείτε να καταβάλετε εφάπαξ το ποσό των αγορών σας σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς  :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  GR02011009100000091.47015185
EUROBANK-ERGASIAS:  GR440260273.930200192017
ALPHA BANK:  GR7701401780178.002320000418
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  GR2701720240005024.021927427

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-2463979.   
3. Επίσης, στο vlavianos.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Η εταιρία Βλαβιανός αναλαμβάνει να μεταφέρει τα προϊόντα σας στη διεύθυνση παράδοσης και τα παραλαμβάνετε εσείς από το φορτηγό μας

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Η εταιρία Βλαβιανός αναλαμβάνει να μεταφέρει τα προϊόντα σας σε πρακτορείο της αρεσκείας σας στην Αθήνα και να τα παραλάβετε από το αντίστοιχο πρακτορείο της περιοχής σας (η χρέωση του πρακτορείου μεταφορών επιβαρύνει τον πελάτη)

  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Η εταιρία Βλαβιανός αναλαμβάνει να μεταφέρει τα προϊόντα στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης

  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Η εταιρία Βλαβιανός αναλαμβάνει να μεταφέρεικαι να τα τοποθετήσει τα προϊόντα στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης


ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, σεισμοί κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να σας γνωστοποιήσουμε την παράταση της προθεσμίας παράδοσης.

ΕΥΘΥΝΗ vlavianos.gr

To  vlavianos.gr ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση  που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν ή περίπτωση έλλειψης εξαρτημάτων σας γνωστοποιούμε ότι η υπαιτιότητα είναι αποκλειστική ευθύνη δική μας.

Επίσης, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της  vlavianos.gr  σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.

To vlavianos.gr ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά του, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια. 
Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

1. Αλλαγή του προιόντος εντός 20 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρηση εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.10 του ν. 2251/1994, το προιον δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

2. Τα έξοδα επιστροφής δεν μας βαρύνουν .

ΜΠΑΝΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ INTERIOR DESIGN EXTERIOR DESIGN SPECIAL GLASS CONSTRUCTIONS ΥΛΙΚΑ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΤΗΛΕΣ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΝΙΠΤΗΡΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΥΑΛΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ - ΕΞΩΣΤΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ - ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ PLANARGLASS ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ - PLEXIGLASS ΠΟΜΟΛΑ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΥΑΛΟΜΑΡΜΑΡΟ