ΣΕΙΡΑ ULTRA THIN ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Μια ακόμα καινοτομία έρχεται να προστεθεί στην τεράστια ποικιλία των συρόμενων καμπίνων της Βλαβιανός: η τεχνολογία ομαλού ανοίγματος - κλεισίματος soft close.

νέο άμεσα διαθέσιμο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ
Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στα μέτρα σας και κατόπιν παραγγελίας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε άμεση επικοινωνία μαζί σας.
εκδήλωση ενδιαφέροντος
επιθυμώ να επικοινωνήσετε μαζί μου

Με τη χρήση αυτής της καινοτομίας, η πόρτα κυλίεται σε όλη τη διαδρομή του οδηγού και κλείνει ουσιαστικά «φρενάροντας». Σε αντίθεση με τις περισσότερες συρόμενες καμπίνες μπάνιου, η Ultra Thin δεν έχει καθόλου εμφανή ροδάκια ή ράουλα και ως εκ τούτου ταιριάζει απόλυτα και στους πιο minimal χώρους. Το σύστημα αποτελείται από μια συρόμενη πόρτα και από ένα ή δύο σταθερά κρύσταλλα, τα οποία μπορούν να γίνουν ανακλαστικά, δηλαδή να καθρεφτίσουν τον χώρο του μπάνιου. Κατασκευάζεται ακριβώς στα μέτρα σας και κατόπιν παραγγελίας. 

• Ενσωματωμένο σύστημα ομαλής κύλισης αθόρυβης λειτουργίας (soft close) εμπρός και πίσω χωρίς καθόλου εμφανή ράουλα ή ροδάκια.
• Δυνατότητα επιλογής ανακλαστικού σταθερού κρυστάλλου, που προσθέτει στυλ και άνεση σε κάθε μπάνιο.
• Οικονομική λύση για κάθε σπίτι.
• Μόνωση με ειδικά πολυκαρβονικά προφίλ (PVC).
• Υαλοπίνακες ασφαλείας πάχους 8 ή 10 mm (tempered, laminated tempered)
• Εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα που εξοικονομεί χώρο.
• Μεγάλη γκάμα επιλογών στο είδος του υαλοπίνακα (φθόριο, degradé, ψηφιακή εκτύπωση, χρωματιστή μεμβράνη τρίπλεξ, ανακλαστικό).

Πόμολα Χούφτα
Χρώμα Αλουμινίου
Βαφή Φυσική ανοδίωση
Τύπος Κρυστάλλου Triplex, Securit
Τύπος και πάχος υαλοπίνακα 5+5 Triplex ασφαλείας (securit), 10mm ασφαλείας (securit)