Προστατευτικό Διαχωριστικό

Γυάλινο προστατευτικό διαχωριστικό ταμείων.

νέο άμεσα διαθέσιμο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ
Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στα μέτρα σας και κατόπιν παραγγελίας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε άμεση επικοινωνία μαζί σας.
εκδήλωση ενδιαφέροντος
επιθυμώ να επικοινωνήσετε μαζί μου

Στην εταιρεία μας θα βρείτε γυάλινα προστατευτικά διαχωριστικά κατασκευασμένα από κρύσταλλο ασφαλεάις στα μέτρα σας. Η στερέωσή τους μπορεί να γίνει με κολωνάκια, με γυάλινες αντηρίδες ακόμα και με επιδαπέδια βάση σε οποιαδήποτε απόχρωση.

Τα γυάλινα προστατευτικά διαχωριστικά προσφέρουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ προστατεύουν τους υπαλλήλους σας και τους Πελάτες σας από τη μετάδοση ιών, όπως του COVID-19, δημιουργώντας μια "αόρατη" ασπίδα στα μικροσταγονίδια που διασπείρονται μέσω της ομλίας και του βήχα.

Τα γυάλινα προστατευτικά διαχωριστικά προσφέρουν την αναγκαία προστασία και είναι ιδανικά για όλα τα φυσικά καταστήματα εξυπηρέτησης κοινού (φαρμακεία, σούπερμαρκετ, δημόσιες υπηρεσίες, reception ξενοδοχείων και εταιρειών).

Κρύσταλλο 5mm ασφαλείας (securit) διάφανο, 5mm ασφαλείας (securit) με εκτύπωση, 5mm ασφαλείας (securit) φθόριο, 6mm ασφαλείας (securit) διάφανο, 6mm ασφαλείας (securit) με εκτύπωση, 6mm ασφαλείας (securit) πομπέ , 6mm ασφαλείας (securit) φθόριο